Hero billede

Portautomatik. Stort udvalg til gode priser

Hvis du har en ledhejseport installeret i garagen, kan du anvende forskellige former for portautomatik, så porten kan åbnes automatisk. Det giver højere komfort, da du slipper for at skulle ud af bilen for at åbne og lukke porten, og samtidig øger det sikkerheden.  

Hvordan virker portautomatik?

Portautomatik gør det muligt at fjernbetjene garageporten. Det foregår ved at der først monteres en garageportåbner - selve den mekanik, der får porten til at åbne automatisk. Dernæst vælger du hvilken type fjernbetjening, du ønsker at benytte. Det er muligt at få fjernbetjeninger, der er beskyttet med en kode, som øger sikkerheden. Opbevar fjernbetjeningen i bilen, og stå først ud, når du holder i garagen. Hvis der ikke er anden adgang til garagen end via porten, skal du være opmærksom på, at der installeres en frikoblingslås på portautomatikken, så det er muligt at åbne og lukke porten under et eventuelt strømsvigt. 

Vælg venligst hvilken type portautomatik du ønsker at læse nærmere om...

   

 TS 100

 

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Løgumkloster Portservice må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter